Articol în presă despre proiectul Erasmus

Liceul Tehnologic de Turism și Alimentație Arieșeni, a finalizat proiectul ,,Quality VET through ERASMUS +”, referință proiect 2020-1-RO01-KA102-078603, proiect cofinanțat prin Programul Erasmus+ pentru educație, formare, tineret și sport al Uniunii Europene, acesta fiind ultimul proiect implementat sub umbrela Cartei de Mobilitate Erasmus+ în domeniul formării profesionale – VET, Carta care ne-a oferit un cadrul multianual de calitate pentru activitățile de cooperare europeană și internațională organizate pentru pregătirea profesională a elevilor și profesorilor .

Se spune că “Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagina din ea” ( citat Sf. Augustin). În toți acești ani școala noastră a organizat și implementat mobilități de formare profesională pentru a -și susține elevii și profesorii să călătorească pentru a studia și învăța în străinătate, chiar şi pentru o scurtă perioadă de timp considerând acest demers ca fiind o experiență cu foarte multe beneficii pentru ei, de la dezvoltare personală și profesională la avantaje în găsirea unui loc de muncă. În ultimii ani, experiențele multiculturale au deschis noi perspective, mulți dintre cei care au avut o astfel de experiență spun că a fost una decisivă pentru viitorul lor.

Citește articolul în întregime urmând link-ul următor:

https://alba24.ro/liceul-tehnologic-de-turism-si-alimentatie-arieseni-finalizeaza-proiectul-quality-vet-through-erasmus-952507.html

[Liceul Tehnologic de Turism șI Alimentație finalizează proiectul,,Quality VET through ERASMUS +”]